business_teambuilding
business_teambuilding
Teambuilding
business_teambuilding
business_teambuilding
Teambuilding

Teambuilding geregeld door een evenementenbureau

Voor betere samenwerking en betrokkenheid van het team

Een team dat goede samenwerkt en erg betrokken is, is essentieel voor het succes van een bedrijf. Vandaar dat teambuilding geen overbodige luxe is. Maar hoe organiseer je dat? En wat is een leuke invulling van zo’n sessie? Als evenementenbureau hebben wij het antwoord op die vragen en regelen we graag een event waarbij teambuilding centraal staat.

Dagje op de hei

Er zijn vaak al dagen waarbij het personeel met elkaar op stap gaat. Voor een ‘dagje op de hei’ waarbij strategische sessies gevoerd worden. Of voor een leuke dag waarin ook een ontwikkelelement moet zitten zoals het beter met elkaar leren samenwerken. Voor dat soort momenten kies je dan een teambuildingsevent.

Verandering, vertrouwen of verbeterpunten

Als evenementenbureau zijn wij natuurlijk van de feesten en partijen. Maar we regelen ook de uitjes met een wat serieuzer doel. Zoals verandering van cultuur of gedrag in een team, het ontdekken van verbeterpunten of het creëren van meer vertrouwen onderling.

Tot in detail geregeld

Beginnend met een concept werken we een creatief plan uit om de teambuilding vorm te geven. Zijn jullie daarmee akkoord, dan beginnen wij met de uitvoering. Zo wordt het helemaal voor jullie tot in detail geregeld. Dat doen wij met ons team, zodat jullie alle tijd en aandacht kunnen besteden aan jullie team.

Heel veel mogelijkheden

Een event voor teambuilding kan op heel veel manieren ingevuld worden. Samen met jullie bedenken we het teambuildingsuitje waarbij we onder andere het volgende kunnen regelen:

  • Leuke activiteiten ontwikkelen en uitvoeren voor het personeel
  • Begeleiding van de activiteiten
  • Catering op locatie
  • Originele prijzen voor de winnaars

Nieuwsgierig?

Is het tijd voor een sessie teambuilding voor jullie personeel? Dan is het ook tijd om met evenementenbureau Vier Events kennis te maken. Neem dan nu contact met ons op en we ontmoeten elkaar snel.

WIL JIJ OOK EEN UNIEK EVENEMENT?