business_personeelsuitje
business_personeelsuitje
Personeelsuitje

Sportief, spannend of smakelijk?

Evenementenbureau Vier Events regelt jullie personeelsuitje!

Even een personeelsuitje regelen? Daar gaat altijd meer werk in zitten dan vooraf wordt bedacht. Bedenk immers maar iets wat iedereen leuk vindt. En dat past binnen het budget, qua planning en ook nog anders is. Dat soort uitjes en evenementen bedenken en organiseren is een taak op zich. Onze taak. Als evenementenbureau doen we dit namelijk heel geregeld. En als je wilt, doen we dat ook voor jullie.

Jaarlijks uitje

Het jaarlijkse personeelsuitje is een leuke manier om de medewerkers te bedanken voor hun inzet, om ze te betrekken bij de organisatie en de onderlinge sfeer een boost te geven. Dat kan met een sportief uitje, een spannend evenement gericht op samenwerking of een leuk culinair hoogstandje.

Voor alle details

Hoe, wat en waar het dit jaar geregeld moet worden, dat bedenken we graag voor jullie. Zo ontwikkelen we eerst een concept dat past bij de wensen, bij jullie bedrijf en natuurlijk bij het budget dat voor dit personeelsuitje gereserveerd is. Gaan jullie akkoord met dit concept, dan regelen wij de uitvoering. Van de boekingen, de interne communicatie naar de medewerkers, het vervoer, het entertainment, de catering en alle andere details die nodig zijn om het uitje tot een uniek en succesvol evenement te maken.

Ongelooflijk veel mogelijkheden

Voor het personeelsuitje zijn er ongelooflijk veel mogelijkheden. Wij helpen graag om hierin een keuze te maken en een heel bijzonder, geslaagd uitje te organiseren. Zo kan ons evenementenbureau onder meer voor jullie regelen:

  • Het ontwerpen en verspreiden van unieke uitnodigingen voor het personeel
  • De organisatie van leuke activiteiten die ook bijdragen aan teambuilding
  • Een thema voor het uitje bedenken en alles in die stijl uitvoeren
  • Personeelsvervoer van en naar huis
  • Smakelijke en passende catering op de locatie van het uitje

Nieuwsgierig?

Krijgen jullie nu ook al zin in een bijzonder en aansprekend personeelsuitje dat voor jullie geregeld wordt? Laat evenementenbureau Vier Events dat dan voor jullie regelen. Nemen jullie contact met ons op? Dan maken we snel kennis!

WIL JIJ OOK EEN UNIEK EVENEMENT?