business_nieuwjaarsreceptie
business_nieuwjaarsreceptie
Nieuwjaarsreceptie

Het nieuwe jaar goed starten?

Met de nieuwjaarsreceptie georganiseerd door evenementenbureau Vier Events

Kijken jullie vooruit of toch nog even terug op het afgelopen jaar? De nieuwjaarsreceptie is zo’n moment om stil te staan bij de successen en dan met veel energie het nieuwe jaar te starten. Een moment vol energie dus, dat soort nieuwjaarsrecepties organiseert evenementenbureau Vier Events.

Creatief, verrassend en uniek

Waren de laatste nieuwjaarsrecepties wat teveel van hetzelfde? De toespraak van de directeur, hapje en drankje en een te lage opkomst? Dan is het tijd om het komende jaar anders in te luiden. Met een evenement dat creatief, verrassend en uniek is en past bij jullie wensen en budget.

Gedetailleerd draaiboek

Voor elk bedrijf dat ons inhuurt, ontwikkelen we eerst een concept. Dit gaat in nauw overleg met jullie, co-creatie zeg maar. Maar daarna kunnen jullie het helemaal loslaten; ons evenementenbureau werkt het gedetailleerde draaiboek minutieus uit en zorgt voor een nieuwjaarsreceptie dat wel voldoet aan de verwachtingen.

Genieten van de nieuwjaarsreceptie

Bij de productie van een event richten we ons niet alleen op het moment van het evenement zelf. Zo zetten we bijvoorbeeld ook methodes in om de opkomst te vergroten. Voor, tijdens en na het evenement verzorgen wij alle grote en kleine details. Zodat jullie zelf van de nieuwjaarsreceptie kunnen genieten met de gasten; medewerkers, collega’s, partners, klanten en/of leveranciers.

Onverwachte mogelijkheden

Een nieuwjaarsreceptie lijkt vaak een standaard receptie maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Wij maken er graag een energiek en verrassend evenement van. Zo kan ons evenementenbureau onder meer het volgende regelen:

  • Ontwerp en drukwerk van de bijzondere uitnodigingen
  • Hostesses voor het event, passend bij jullie bedrijf
  • Een anders-dan-anders praatje en welkomstwoord
  • Unieke presentaties
  • Aantrekkelijke aankleding van de locatie
  • Entertainment en catering dat past bij het evenement

Nieuwsgierig?

Willen jullie het volgende jaar ook anders, beter beginnen? Kies dan voor een nieuwjaarsreceptie georganiseerd door Vier Events. Laten we snel kennismaken en de mogelijkheden bespreken. Neem je contact met ons op?

WIL JIJ OOK EEN UNIEK EVENEMENT?