business_lancering-opening
business_lancering-opening
Lancering / opening

Productlancering of opening van een nieuw pand?

Vier het met een moment om nooit te vergeten!

De opening van een nieuw pand of de lancering van een nieuw product zijn natuurlijk momenten waar je als bedrijf bij stil wilt staan. En die je ook niet wilt vergeten. Zulke momenten zijn bij uitstek events om te vieren. En dat regelen wij voor jullie. Evenementenbureau Vier Events verzorgt lanceringen en openingen die de moeite waard zijn, met waardevolle events.

Verrassend en in jullie stijl

Natuurlijk is niet elke productlancering of opening een standaard feestje. Het moet passend zijn bij wat er gevierd wordt. Vandaar dat wij beginnen met een uniek concept waarin ruimte is voor jullie wensen en dat in lijn is met jullie huisstijl. Maar wat wel verrast door een eigen aanpak en originele ideeën. Daar huren jullie ons tenslotte voor in!

Geruisloos uitgevoerd

Is het concept akkoord, dan starten we met de uitvoering. Op zo’n manier dat jullie er geen omkijken naar hebben. Met ervaren eventmanagers en het juiste personeel dat speciaal voor jullie event ingehuurd wordt. Zo zorgen we voorafgaand aan het event, tijdens en daarna voor een geruisloos uitgevoerd feest dat niet stilletjes voorbij zal gaan.

Talloze mogelijkheden

De mogelijkheden van een opening of productlancering zijn talloos. Net wat bij jullie wensen, budget en bedrijf past. Vier Events regelt het zoals bijvoorbeeld:

  • Decoratie passend bij het bedrijf of product
  • Knallende opening van het pand of als start van de lancering
  • De beste catering met gepersonaliseerde hapjes
  • Ontwerp en drukwerk van de uitnodigingen en bedankjes
  • Entertainment voor de gasten passend in het concept

Nieuwsgierig?

Gaan jullie ook een nieuw pand openen of een nieuw product lanceren? Laat dat dan niet onopgemerkt voorbij gaan. Met evenementenbureau Vier Events wordt het een moment dat opvalt. Zullen we eens kennismaken en bespreken wat er mogelijk is? Je hoeft alleen maar contact op te nemen.

WIL JIJ OOK EEN UNIEK EVENEMENT?