Business
bedrijfsfeestBusiness
Een jubileum, bedrijfsfeest of iets anders te vieren?
Eventmarketing

Marketing via een event

Eventmarketing door Vier Events

Meer bereiken met een event, dat is eventmarketing en dat regelt Vier Events. Het evenementenbureau voor de conceptontwikkeling en uitvoering van evenementen, maar ook de strategische invulling van marketingcampagnes met een event. Want een feestje kan zoveel meer zijn.

Indruk maken met een event

Op een beurs wil je natuurlijk meer dan alleen maar flyers uitdelen en visitekaartjes verzamelen. Je wilt indruk maken, de juiste indruk. Je wilt mensen aan je binden, ze bereiken en betrekken. En dan heb je meer nodig dan die ene dag op de beurs. Of het evenement, hoe creatief en goed georganiseerd ook.

Meer uit elk event

Eventmarketing is een effectieve manier om meer uit een event te halen. Het event wordt onderdeel van een strategische campagne waarbij je voor, tijdens en na het event de doelgroep bereikt en raakt. Dat kan dus met een beurs zijn, maar het is ook heel geschikt voor productlanceringen, relatiedagen, congressen of een mijlpaal die je als bedrijf bereikt.

Event als onderdeel van de marketingstrategie

Soms heb je een ‘haakje’ nodig, een moment om te gebruiken voor een groter gebeuren. Een event is dan de manier om een marketingdoelstelling volgens een strategische aanpak te realiseren. Natuurlijk niet alleen met dat event, maar met een reeks van bijbehorende gebeurtenissen voorafgaand aan en in opvolging van het event. Dat event en al die bijbehorende gebeurtenissen bedenkt, ontwikkelt en realiseert Vier Events.

Evenementenbureau met een marketingnetwerk

Vier Events is een ervaren evenementenbureau met een betrouwbaar netwerk in marketingcommunicatie. Of er nu een strategisch marketeer nodig is, vormgever, websitebouwer, copywriter, app-ontwikkelaar of iets heel anders, wij betrekken de juiste professionals. Zo creëren we een marketingaanpak rondom het event dat in lijn is met jullie huisstijl en communicatie. Verrassend en opvallend maar wel met een duidelijke afzender; jullie bedrijf.

Meer weten over eventmarketing met Vier Events?

Wil je meer weten over onze visie op eventmarketing? Of onze aanpak daarin? Laten we dan eens kennismaken. Neem je contact op? Dan komen we snel naar jullie toe.

  • We hebben genoten. Dit was een bijzondere afsluiting van het jaar, vooral dankzij het jaaroverzicht dat op fantastische wijze werd gepresenteerd door de comedian!

    Personeelsfeest rondom kerst
  • We hebben een heel gezellig familieweekend achter de rug! Studio Vier regelde voor ons een geschikte locatie om te overnachten en heeft het weekend een onvergetelijke invulling gegeven.

    Jaarlijks familieweekend
  • De mensen van Studio Vier hebben ons enorm geholpen met een goede fotograaf voor de Sweet Sixteen van onze dochter! Ze hebben heel goed meegedacht, niets is hen te veel, want ook de entree was mooi aangekleed!

    Nieske Castelein

WIL JIJ OOK EEN UNIEK EVENEMENT?