Business
conceptontwikkelingBusiness
Een jubileum, bedrijfsfeest of iets anders te vieren?
Conceptontwikkeling
Business
bedrijfsfeestBusiness
Een jubileum, bedrijfsfeest of iets anders te vieren?
Conceptontwikkeling

Het concept van jouw event

Conceptontwikkeling met Vier Events

Goed in beeld komen met een event, dat realiseren we met een uniek concept. Speciaal ontwikkeld voor jullie bedrijf, jullie moment en jullie doelgroep. Of dat nu een interne is zoals de medewerkers, of een externe doelgroep zoals leveranciers, klanten of prospects. Conceptontwikkeling met Vier Events, dat garandeert een indrukwekkende ontmoeting met de doelgroep.

Creatieve uitwerking van het marketingplan

Een feestje organiseren is zo gedaan, maar een evenement neerzetten waarmee je jullie doelen bereikt, die passen binnen de marketingdoelstellingen van het bedrijf of onderstrepen wat jullie willen uitdragen, dat is een ander verhaal. Daarvoor is een sterk concept nodig. Een creatieve uitwerking van een marketingplan zeg maar.

Moodboard en thema

Wij werken zo’n concept uit maar daarvoor hebben we jullie natuurlijk wel nodig. In de conceptfase vragen we flink door en zetten we jullie aan het denken. Wat wil je bereiken en wie? Welke indruk wil je maken? Wat moet overblijven na het event bij jullie doelgroep? Hiermee werken we vervolgens een moodboard en thema uit tot een definitief concept. Een concept dat verrassend is en tegelijkertijd helemaal bij jullie past.

Eventmarketing

Het event zelf kan een op zichzelf staand moment zijn, zoals een themafeest of een productlancering die duidelijk jullie signatuur draagt. Maar het kan net zo goed een complete strategie zijn waarbij het effect begint voor het event en doorgaat tot ver daarna. Eventmarketing dus. Want ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Conceptplan en draaiboek

Kies je voor evenementenbureau Vier Events om jouw event te organiseren, dan beginnen we standaard met de conceptontwikkeling. Hierbij werken we tijdens creatieve sessies met en voor jullie een conceptplan uit dat uiteindelijk resulteert in een concreet draaiboek voor een vlekkeloze productie. In het conceptplan presenteren we:

  • Themanaam
  • Conceptuitleg
  • Planning (wie, wat, waar en wanneer)
  • Budget
  • Uitwerking
  • Evaluatiemomenten

Event ontwikkelen? Kies Vier Events!

Wil jij een uniek event bedacht door een creatief evenementenbureau? Kies dan voor de conceptontwikkeling van Vier Events. Voor meer informatie of om meteen samen te brainstormen kun je altijd contact met ons opnemen.

  • We hebben genoten. Dit was een bijzondere afsluiting van het jaar, vooral dankzij het jaaroverzicht dat op fantastische wijze werd gepresenteerd door de comedian!

    Personeelsfeest rondom kerst

WIL JIJ OOK EEN UNIEK EVENEMENT?