MKB Kerstgala

Kerstfeest met de zaak? Zo geregeld!

Wat wordt het kerstfeest met de zaak dit jaar? Een echt gaaf feest met eten, drank en entertainment in kerstsfeer? Of wordt het waarschijnlijk toch weer een kerstborrel op kantoor of met elkaar een etentje dat op het laatste moment nog geregeld moet worden? Wil je het dit jaar echt anders doen, dan is het nu de tijd om het kerstfeest te regelen. En als je wel een bijzonder feest wilt, maar geen zin hebt in geregel en gedoe, dan laat je het regelen. Of beter nog, schuif je aan. Bij een kerstgala waar alles tot in de puntjes geregeld is, voor jou en wie je ook wilt uitnodigen!

Bedrijfsborrel voor de kerst zonder stress

Een bedrijfsborrel voor de kerst of een echt kerstfeest nog even snel regelen is vaak geen sinecure. Sterker nog, het zorgt voor veel stress. Veel locaties zijn immers al geboekt, artiesten bezet en de agenda van de genodigden biedt ook niet veel ruimte meer. Reden te meer dus om op tijd na te denken wat je wilt en dat te regelen.

Bij jou op de zaak…

Natuurlijk kun je iets bij jou op de zaak organiseren; met lekker eten, een spetterend optreden en veel zakenrelaties en medewerkers samen in een stijlvol versierde ruimte. Alleen, dat kost veel tijd in de voorbereiding en zeker ook erna als de ruimte weer teruggebracht moet worden tot de gewone kantoortuin of bedrijfskantine. Maar waarom zou je al die moeite doen en het bij jou op de zaak vieren?

Of een spectaculair kerstgala in Amsterdam

Ook dit jaar organiseren we weer een spectaculair kerstgala in Amsterdam voor mkb-ondernemers. Een avond op een mooie locatie die geheel in kerstsfeer is omgetoverd en waar volop entertainment, goed eten en drinken is. Voor jou en iedereen die jij wilt uitnodigen.

Dinnershow met kerstmenu en afterparty

Tijdens dit Kerstgala 2017 beleef je een aantrekkelijke dinnershow waarbij een uitstekend kerstmenu wordt geserveerd. Na de show met dans, zang, muziek en acrobatiek is er nog een swingende afterparty met DJ. Drank is de gehele avond inbegrepen en ook qua vervoer hoef je je geen zorgen te maken; met valetparking wordt er altijd voor een parkeerplek gezorgd. Kortom, alles is geregeld zodat jij alle aandacht aan jouw gasten kunt geven!

Reserveer een eigen tafel of privédek

Het Kerstgala 2017 heeft een beperkt aantal plekken dus reserveren is wel vereist. Wil je met collega’s of zakenrelaties het jaar mooi afsluiten? Dan boek je nu een eigen tafel of kies voor een privédek op dit spetterende kerstfeest!

Georganiseerd door Vier Events en partners

Als Vier Events weten wij hoe je een goed feestje moet regelen. Vandaar dat we dit Kerstgala 2017 organiseren samen met Charlie Productions, gespecialiceerd in stijlvolle entertainment. Succes verzekerd dus, het enige wat nog ontbreekt ben jij met jouw gasten!

Interesse? Blijf dan op de hoogte!

Ga je dit jaar voor een prachtig en spetterend kerstfeest zonder gedoe? Meld je dan vrijblijvend aan als geïnteresseerde en wij houden je op de hoogte. Zodat jij straks als eerste jouw tafel kunt boeken en de gasten kunt uitnodigen.